S Pink Premium Pointer

2014. augusztus 31., vasárnap

Prológus

-Megszületett!Kislány! Jöjjenek azonnal, megszületett!-kiabált a házvezetőnő egy rangos, kisvárosi ház folyosóján-Óóóóó, és azonnal hívjanak egy orvost!-tette hozzá elsápadva. Az édesanya, Serena Matthews ugyanis korántsem volt olyan állapotban, amit reméltek. Előre tudták, hogy veszélyes dolog lesz megszülni a gyereket, de senki sem gondolta volna, hogy egy órán belül bekövetkezik az, amitől rettegtek. Mire az orvos kiért, Mrs Matthews már rég nem érzett semmit, csak szomorú csalódottságot. Szeretett volna részévé válni a lánya életének, de érezte, hogy erre nem lesz lehetősége. A fájdalma elmúlt, csak üres csalódottságot érzett. A távolból hallotta,hogy a városi orvos beszél hozzá, de a szavak jelentését nem fogta fel. Homályosodni kezdett a látása, alig ismerte fel a fölé hajoló nőt, Margarethet. Ó, a hűséges Maggie! Mennyi évet töltöttek együtt jóban, rosszban, mennyit segített neki azokban az időkben, amikor a férje tragikus halált szenvedett.. De most nem tehetett semmit. Szeretett volna elbúcsúzni mindenkitől, szerette volna látni a lányát. Még egyszer, utoljára.
-Maggie..kérlek-suttogta erőtlenül- Hadd lássam még egyszer a gyereket! Szeretnék elbúcsúzni.
-Asszonyom, ne mondjon ilyet! Minden rendben lesz!- rimánkodott a házvezetőnő, de azért odatartotta a csöppséget.
-Olyan gyönyörű-susogta Serena-Maggie, kérlek... Vigyázzatok rá, neveljétek fel, mint egy átlagos lányt. És könyörgöm, mondd meg neki, hogy szeretem!- ezeket már az utolsó erejével mondta. A nő teste elernyedt, a szeme lecsukódott, és kilehelte a lelkét. Ebben a pillanatban az eddig alvó, szőke, pihés fejű csecsemő panaszosan felsírt. Maggie szemét elöntötte a könny. Szegény pára! Még csak most született, de máris mennyire nehéz az élete! Szülők nélkül felnőni..
És az én feladatom lesz felnevelni őt-gondolta, és ringatni kezdte az újszülöttet-Felnevelni őt, úgy, ahogy az úrnő szerette volna. Nem szabad megtudnia, hogy ki is ő valójában, addig, amíg készen nem áll rá.- Addig ringatta a kislányt, amíg álomba nem merült. Óvatosan bevitte a babaszobába, és bölcsőbe fektette. A másik szobában letakarták az ágyat, ahol a néhai Serena Matthews teste feküdt. Egy héttel később emberek százai gyűltek össze a temetésén. Margareth Holloway egy fekete babakocsit tologatott maga előtt. Odabent egy szőke, apró kislány aludta az igazak álmát, és fogalma sem volt róla,hogy mennyire különleges..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése